Wie zijn wij?

WPD Werk & Advies is een bureau dat onder de gezamenlijke paraplu van Agrarisch Werk P&O Bedrijvencentrum valt en kan u o.a. ondersteunen bij de instroom (werving & selectie), doorstroom (ondersteuning en begeleiding in personeelsbeleid e.d.) en uitstroom (zoals ontslagzaken) van uw personeel. Voor meer informatie over deze dienstverlening, klik hier.

Uit gesprekken met diverse (agrarische-) ondernemingen, die reeds gebruik maken van de diensten van Z.O.N. arbeidsvoorziening, is gebleken dat er grote behoefte is aan een meer gestructureerde vorm van bovengenoemde personele dienstverlening.
Om dit verder uit te breiden, is onder de verantwoordelijkheid van Administratiekantoor Wijnen Asten (de uitvoerende achter Z.O.N. arbeidsvoorziening) een nieuwe dienstverlening opgestart.
Wij zien dan ook een enorme kans en uitdaging om hier in te gaan voorzien en bieden dan ook met enthousiasme de services aan van WPD Werk & Advies.

Wellicht bent u al bekend met de diensten die Administratiekantoor Wijnen Asten (AWA), 
en Z.O.N. arbeidsvoorziening voor u kunnen verzorgen. Bent u hier niet bekend mee, klik dan op het logo hieronder en laat u verder informeren.